lauantai 24. lokakuuta 2009

Hyvää lauantai-iltaa ystävät

Tänään on ollut taas touhua ja tohinaa. Kävimme kaupungilla hieman tärväämässä rahaa. Kirpparilta kävin nappipussin ja pari isoa kangaspalaa 3,15 euroa. Joen langasta kävin ostamassa vanua, nauhaa ja nappeja yhteensä noin 10 euroa ja Tavaratorilta ostin korteille säilytyskorin (lue myyntikorin). Vien sen työpaikalle ja myyn Joulukorttejani pois, shampoota ja hoitoainetta ostin yht. 4 pulloa, muovailuvahaa vanhuksille ja jotain muutakin yht. 20 euroa. Niin Renjalle ostin suklaata ja hatun. Ostokset tekivät siis 33,15 euroa.
Friends Glitter Graphics
Laitoin tuon ihanan jutun väliin. Meidänkin pitää vyötä kiristää, kun siippa jäi työttömäksi viikko takaperin. Mutta uskon, että selviämme, onhan enkelit suojanamme.

Meidän pupujussin piti saada lokakuun alussa poikasia, mutta eipä kuulunut mitään. Käytimme sitä uudestaan miehelässä ja siellä se pupu olikin viisi tuntia. Näillä näkymin pupuja pitäisi syntyä 18.11. Toivottavasti.

Minulla on nyt erikoislaatuinen Haaste. Haastan kaikki kynnelle kykenevät neulomaan ainakin yhden sukkaparin ja lahjoittamaan sukat lähiseudun vanhuksille ( sairaalaan, palvelutaloon tai ihan suoraan käteen)

Itse neulon ainakin kolmet sukat ja vien ne Vaahterapihaan eli työpaikalleni ja osastonh. jakaa ne vanhuksille. Pojan anoppi teki myös kolmet sukat.
Ilahdutetaan vanhuksia!!!!

Neulotut sukat voitte kuvata, jos haluatte ja lähettää kuvan sähköpostiini, minä sitten julkaisen blogissani kuvat ja kuka on tehnyt sekä mihin lahjoittanut.

Alemmassa postauksessa on Jymy-yllätys vaihto. Tulkaa mukaan.

Sähköpostini siis pirjost at gmail com
Glitter Graphics ::: Glitterboom.com

Ei kommentteja: