lauantai 15. elokuuta 2009

Tietokoneen emolevy rikki

Joo, tietokoneasentaja soitti, että koneesta on mennyt mitä ilmeisimmin rikki emolevy. Edes asentaja ei saanut sitä auki. Ja takuu voimassa viime toukokuuhun eli kaksi vuotta ollut meidän käytössä. On se ihme, heti kun takuu loppuu, niin kone rikkoontuu. Ei ole kuulemma meidän vika, koska siinä on laitevirhe. Saas nähdä korvaako laitteen tuottaja mitään. Kaikki tiedostot siis ovat menneet. Ja minä kurja joudun kaikki snyluettelot kirjoittelemaan uudelleen. Kääk. Näyttää epäonni suosivan minua. Tosin uutta konetta en varmaan osta. Yritän pärjätä tällä läppärillä.

Jotain kivaakin tiedossa. Minulla on syntymäpäivät ensi lauantaina ja mies osti ennakkoon minulle puhelimen Nokia 2680 slide, valkea-pinkki väriltään. Siitä kuvaa viikon kuluttua.

Olen minä jotain saanut aikaseksikin. Tyynyn ja sukat, pikkusukat vähän kesken. Lankaa tulee vasta tiistaina. Puikoilla on menossa miesten sukat.

Jännityksellä odottelen keuhkojen varjoainekuvausta, On se vaan aina mielessä.


4 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

No höh, vastustelee se näköjään muillakin eikä vain meillä. :(

etukäteisonnittelut! :D

Nunt kirjoitti...

Pirjo, en tiedä millainen tietokoneasentaja teillä on, mutta emolevyn rikkoutuminen EI tarkoita sitä, että KOVAlevy olisi hajonnut ja tiedot kadonneet.

Vaikka emolevy olisikin hajalla, voi koneesta silti ottaa kovalevyn ja siirtää tiedot sieltä uuteen koneeseen.

Ixu kirjoitti...

Olin juurikin tulossa kertomaan että emolevy on vain koneen käyttöön liittyvä juttu, se ohjaa konetta; tiedot on tallessa kovalevyllä joka siis ilmeisesti ei ole rikki.

asdasdasd kirjoitti...

Lol k :D GJ!