torstai 13. elokuuta 2009

sataa, sataa, aina vaan

Tänään oli Renjan ensimmäinen koulupäivä. Tyttöä jännitti kovasti. Alkoi viimeinen vuosi oppivelvollisuutta. No, vähän yli tunnin päästä tytär tulee kertomaan koulukuulumisia.
Sain viikon alussa elokuun toverilta Mammaselta kivan lähetyksen. Kiitos paljon.

Kortti tuli väärinpäin kuvaan. Itse mokailin tällä viikolla toverikuulähetyksen kanssa. Lähetin olevinaan ajoissa, mutta vahingossa lähetys lähti toveri heinäkuulle. Kiireissäni sitten tein paketin Mammaselle ja siinäkin mokasin. "Hävettää". Laitoin vahingossa kirjekuoreen tervehdyksenä Mammasen itsensä tekemän kortin. Se oli kyllä silkka vahinko. Sain kortin yllätysvaihdon mukana. Toivottavasti mammanen, et pahastu kovasti. Pitääpä ensi viikoksi miettiä jotain kivaa sinulle.

Olen ollut ihmeen rauhallisella mielellä, vaikka noita miun keuhkoja aletaankin tutkia. Tietysti rauhoitti se, kun lääkäri kertoi siellä olevan varmaan joku verisuonihyytymä. Muuten keuhkot olivat puhtaat ja siistit. Lääkärikin vähän ihmetteli sitä, kun olen tupakoiva ihminen.

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille ja ottakaahan osaa Joulukalenterivaihtoon ja arvontaan myös.

Ai niin, piti sanoman, että tietokone lähtee huomenna "lääkäriin". Meillä on käynnistysnappulassa vikaa. Aamulla kun aukaisen koneen, niin saan melkein tunnin leikkiä käynnistysnapin kanssa, ennen kuin avautuu. Tulee vain "No singal". Lopulta kovan yrittelyn jälkeen se taas suostuu aukaisemaan tän rakkineen.

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kyllä minun kyydissä pääsee. Olisko parempi kulkea mun joensuuhun ja sieltä Kiteen kautta Savonlinnaan, niin ei tarvis tänne asti tuoda, vaan pääsisit joensuusta kyytiin. Tarkemmin varmasti suunnitellaan sitten kun tiedetään milloin askartelutapaaminen on.

Sanna kirjoitti...

Kiitos paljon lähetyksestä ja ei yhtään haittaa vaikka laitoit mun tekemän kortin "takaisin" =) Sehän oli ihan kiva kortti =) Ensi viikkoon Pirjo!! T:Sanna eli mammanen