tiistai 29. toukokuuta 2012

Nyt se sitten loppui, nyyh ;)

Nimittäin tämän kevään snyykierros. Olisin halunut jatkaa ja jatkaa ;). Kun tulin töistä, niin postilaatikossa odotti pakettikortti. Hetihän se piti lähteä hakemaan kaupalta. Ihana ruusuinen paketti. Ja aukaistua paketin, niin silmiini tuli melkein kyyneleet. Oli niin ihastuttava minunnäköinen paketti.

No, paketissa oli Kirjekuoria ja kirjepaperia, postimerkkejä, kortteja, tuikkulyhty ja tuikku, miami puuvillalankaa valkoisena (ehkä minä jotain käyttöä keksin ;)) ja ruusuinen pikku pussukka, missä sisällä oli kirje snyyltäni. Avasin sen viimeisenä ;). Jokainen pakettisi oli erittäin mieluinen. Ja täytyy tunnustaa, että minä vähän aavistelinkin kuka olet. Minua siis ilahdutti monivuotinen blogikaverini *esteri* . Olit tosi ihana ja mieluinen salainen ystäväni. Sinulle, miehellesi ja tytöille oikein mukavaa ja aurinkoista kesää. Ja ollaan yhteydessä. Sinulle tulee paketti myös ;) eli ne langat, jotka varasit. Niin ja vielä virtuaalihali ja suuri kiitos tästä keväästä esteri.

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kiva paketti!

*esteri* kirjoitti...

Oikein suuri hali sinullekkin Pirjo! Jännä oli saada sinut ystäväksi ja arvasin että epäilet jo heti alkuun vaikka kuinka koitin salata mutta posti on posti ja merkit on merkit:( Oisin laittanut muualta postiin mutta kun nyt ei ollut menoa juuri mihinkään suuntaan:( On ollut ihana olla ystäväsi kaikki nämä vuodet!♥ Ja tästä jatketaan!♥ Ja suuri kiitos langoista!:)