torstai 15. joulukuuta 2011

Näin se sny-kierros loppuu

Olisin voinut jatkaa, ja jatkaa tätä, mutta aika aikaansa kutakin. Olet todella osannut ilahduttaa minua Willenmiina. Eli sinä olit salaisenani nämä neljä lyhyttä kuukautta. Tänään postilaatikossa odotti Joulupaperiin kääritty paketti ja avattuna se näytti tällaiselta
Kahdeksan kerää rosemohairia ja liivin ohje. Pitääpä kevään mittaan yritellä tuota liiviä. Värikin on mukavan näköistä päälläni :). Kaunis enkeli oli myös matkassa sekä aina tarvittavaa käsirasvaa. Kuivuu nopeasti ja kivan tuoksuista. Kokeilin nimittäin heti sitä käsiini. Oikein lämmin ja pitkä virtuaalihalaus sinulle Willenmiina. Minusta on ollut mukavaa saada pakettisi joka kuukausi ajoissa. Ei ole tarvinnut viimeiseen päivään odotella, vaan paketit ovat tulleet kivasti puolivälissä kuuta. Nyt se on sitten loppu, mutta ystävyys ei varmaankaan lopu tähän, vaan vieraillaan toistemme blogeissa.
Minulla on nyt loma aina tammikuun alkuun asti ja saan tehdä jouluiset hommat ihan rauhassa. Tänään kävin hammaslääkärissä ja kyllä oli mukava käydä. Niin mukava hampilekuri oli. Viime yön valvoin hammassäryn takia. Kävin myös näöntarkistuksessa, sillä voitin silmälasit nettikaupasta.
Mukavaa viikon jatkoa kaikille ystävilleni.

2 kommenttia:

Willenmiina kirjoitti...

Kiva, että olet "viihtynyt" kanssani tällä Sny-kierroksella. Ja nyt saan sitten kurkkailla tätä sinun blogiasi ihan julkisesti eikä vaan "mutkan" kautta :)

Rentouttavaa aikaa joulupuuhien parissa!

Willenmiina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.