perjantai 5. syyskuuta 2014

Tänään oli ihana päivä

Nimittäin sny-paketin tulopäivä. Heidiemo laittoi jo aamulla lähetystunnuksen ja siitä tiesin, että paketti tulee iltapostissa. Äsken hain ja myyjät jo huutelivat, että paketti on tullut minulle. Aivan ihana paketti. Juuri minun väristä lankaa, Fabelia, niistä syntyy ihan hienostelusukkia :) Paketissa oli ohje kärjestä varpaisiin sukan neulonnassa. En ole kokeillut, mutta nyt pitää kokeilla seiskaveikalla. Ohje on seiskaveikan paksuiselle langalle. Olihan paketissa paljon muutakin, bambupuikot (puikkoja ei ole koskaan liikaa ;)). Ihana enkeliheijastin ja enkelin suklaa kahvia sekä suklaapatukka, kaikki on minulle uutta ja ihasteltavaa. :) Oikein paljon kiitoksia snyylleni tästä ilontuoja paketista.8 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Minä toivon, että vinkeistä otetaan vaari ja edes kokeillaan parin antamaan vinkkiä.

Muistaa kannattaa kuukauden teema.

Aivan ihana paketti!

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Tyylikäs paketti!

mustakissa kirjoitti...

No pääset sitten tekemään sukkia ihanasta langasta kärjestä alkaen. Se on ihan mukavaa kun alkuun pääsee, kahdet olen niin päin kutonut:)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa, että tykkäsin paketista. Ajattelinkin että lanka olisi juuri oikean väristä, odottelen minkälaiset ihanuudet niistä saat aikaiseksi :)
t. Sny-parisi nro 20

Katsa kirjoitti...

Syötävän sulosen väristä lankaa!

Satu kirjoitti...

Oi, ku on mahtava paketti. Kelpais mullekki :-D

Kati kirjoitti...

Hieno paketti ja aivan ihanan väristä lankaa olet saanut. =)
Kärjestä aloitetut sukat on mukava tehdä ja ei se vaikeaa ole. Itse en ole vielä opetellut kantapäähän muuta vaihtoehtoa kuin tiimalasin, se on helpoin mitoittaa kohdalleen. =)

SR lakshmi kirjoitti...

 Interactive online math homework help ,Best site for   math homework help solutions