tiistai 23. huhtikuuta 2013

snyy ilahdutti

Tänään on kovin tuulinen ilma, eikä ulos tee mieli lähteä. Siispä kotihommia ja neulomista on ohjelmassa. Postipate toi postini ihan ovelle asti. Arvasin, että snyypaketti sieltä tulee. Aivan ihana paketti. Puuvillaista tuubilankaa, sellaista ontelokudetta 500 g, kymmenkunta nappia ja kaksi pientä posliinienkeliä. Niin ja tietysti oli myös Novitan kesäkäsityölehti. Hurjan kiva kun sain tuon lehden. Olen myös intohimoinen virkkaaja, kunhan vauhtiin pääsen. Snyyni ehdotti langasta kesäkassia ja napit koristeeksi. Saas nähdä tuleeko siitä langasta kassi vai kori.  Kiitos sinulle ihan kamalan paljon snyyni. Tässäpä kuvaa.
Tänään tuntematon numero soitti pariin kertaan. En vastannut. Tulipahan sitten perään viesti, että minulle on varattu aika työterveyslääkärille 13.5. Tätäkin lääkäriaikaa sain odottaa pari viikkoa ja vielä pitää odottaa toiset pari viikkoa. Lääkärille on monenmoista asiaa,

Verottajakin muisti eilen. Sain takaisin 79 euroa ja mieheni sai melkein 900 euroa ja miehen palautus vielä tuplaantuu, kun laittaa työmatkakilometrit verottajalle.

Oikein ihanaa päivänjatkoa ihan jokaiselle.

2 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Ihana paketti!

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Kiva keväinen käsityövinkki!