perjantai 9. maaliskuuta 2012

Aivan fantastinen paketti snyyltäni!


Tänään sitä on saanut juosta sinne tänne. Aamupäivällä kävimme kaupungilla ja käteen tarttui kahvimylly, servettejä ja uunivuoka (vaaleanpunainen), mistä pohja irtoaa. Voi tehdä piirakan ja tarjoilla suoraan siitä pohjasta. Mutta tämä ei ollut postauksen parasta antia, vaan ihanan snyyni lähettämä upea paketti. Kyllä näyttää sinullakin snyy olevan käden taitoja :) Paketissa oli kortti, kaksi suklaapatukkaa, marianne nameja, Rosemohair lankaa luonnonvalkoisena, laukkukoriste (upea), rannekkeet (ihanat) ja todella kaunis kaulahuivi, aivan ihana iltalaukku, untohtuikohan jotain, kun paketti oli niin monipuolinen ja runsas. Suuret kiitokset ja lämpöiset halit sny-ystävälleni. Tässä kuvia paketista: Niin, Kauneus ja Terveyslehti nro 3 oli paketissa myös. Renja myös lukee sitä :)


2 kommenttia:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Ihana muistaminen, runsas ja monipuolinen! SNY:si on todella ajatellut Sinua! Onnittelut upeasta tukasta, siitä saa kauniita kampauksia. Kokeile hiusten nostamista ylös, miehesi yllättyy.

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kun oli mieleinen paketti:) Kyllä ajattelen Pirjoa kun kokoan pakettia ja jo kun suunnittelen sitä ja hienoa kun Renjakin löysi paketista jotain=)Sinulla on todella kauniit hiukset ja pitkät!Hiusten nostaminen voisi todella myös tuoda piristystä mukanaan =)Kauniita Kevätpäiviä Sinulle Pirjo! -SNY-