tiistai 14. helmikuuta 2012

Ihanaa postia snyyltä, PäiviS:ltä ja omalta siskoltani

Olipa mukavaa, kun mies oli vastassa töistä ja posti oli takapenkillä. Pakettikortti piti heti mennä kaupalle hakemaan sitä pakettia. Olihan siellä pari muhkeaa kirjettäkin. No, ensimmäisenä snyyni pakettiin. Mitä ihanuuksia sieltä löytyikään, lappuja paljon ystävyydenpeitot projektiin,Elegant lankaa ja ihanaisen harmaana :) Minä tykkään välillä neuloa ihan harmaata, valkoista ja mustaa :), karamellipussi,sydämiä pussi, puinen enkeli, knitpropuikot, postikortteja vinopino (keräilen just noita !!) ja vielä oli kassinkahvat. Voin virkata itselleni kassin. Olen kassifriikki. Kyllä snyyni on nähnyt paljon vaivaa paketin suhteen. Suuret kiitokset ja ystävänpäivä halit snyylleni. Tässä paketin sisältö.
Ja onhan minulla muitakin ystäviä. Ihana ystäväni PäiviS lähetti minulle Kiitos kirjan ja vihkosen ystävinä aina. Päiville lähtee täältä lämpöinen virtuaalihali. Kiitos Päivi.
Siskoltani tuli myös ihana muistaminen. Kiitos Marita!
 
Nyt toivottelen kaikille ihanaa ystävänpäivää. Illalla vierailu Maritalla :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kestää paketin tulo nykyisin kuan,huh huh...seuraavan kerran täytyy laittaa toinen melkein perään että ennättää ajoissa:)) Pääasia että paketti on perillä ja tykkäsit siitä:)♥ Täällä keräilen sulle jo uutta pakettia:)♥ Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle toivoo Sny:si:)