sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Niin se vain, helmikuukin loppuu kohtaOn se ihmeellistä tämä ajan kulu. Tunnit liitää kamalaa vauhtia ja päivät siinä sivussa. Ei ole enää pitkä matka kesäänkään. Kyllä sitä on nyt alkanut odottaakin. Ihania lämpöisiä, auringonpaisteisia päiviä. Olen käynyt vähän joutokäynnillä. Ei huvittaisi tehdä oikein mitään. Nurka huutaa siivoamista ja hyllyt pölyjen pyyhkimistä, vaan en saa aikaseksi. Paljo mukavampaa on tehdä käsitöitä. Nytkin sain aikaiseksi kunnon jumpperin ja hatun.


Villapusero ja hattu olivat kovin nopea tekoisia, vaikka jumpperin tekele lojuikin puoli vuotta, ennenkuin sain aikaseksi tehdä sen loppuun. Hattu valmistui muutamassa tunnissa.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ihan kaikille, jotka joskus täällä poikkeavat.

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

perjantai 18. helmikuuta 2011

Tildatyttö


Sain eilen valmiiksi työkaverille menevän Tildanuken. Melkein koko päivä menee tekemisessä.

torstai 17. helmikuuta 2011

Snyyn langasta tumput


Sain vihdoinkin valmiiksi snyyn lähettämästä langasta lapaset. Tyttö otti ihan mielellään ne kouluun. Pakkasta on täällä - 30 astetta. Lämpimän tuntuiset lapaset tuli. Lankaa jäi vielä. Mitähän siitä tekisi. Ehkä teen pään pannan.

Sain ystävänpäivälahjaksi Päiviltä kirjan ja työkaverilta kalenteripyyhkeen. Kiitos, tulin hyvälle mielelle.

Minulla on tänään vapaapäivä ja huomennakin. Teen töitä kolmena päivänä viikossa ja kaksi olen vapaalla. Nyt taidan ruveta ompeluhommiin.

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille

perjantai 11. helmikuuta 2011


Ostinpa taas vaihteeksi lankaa. Ihania namuvärejä. Noista tulee taas muutamat sukat. Ihanaa, kun on perjantai ja vapaata koko viikonloppu. Nyt onkin oikeinh ihana ilma. Aurinko paistaa ja on pikkupakkanen. Jos oisi sukset, niin lähtisin hiihtelemään :)).

Ensi viikolla on kolme päivää töitä 8.00 - 1430 ja kaksi vapaata, torstai ja perjantai. Näin ihan kesälomaan asti ja sitten katsotaan uudestaan.

Oikein ihanaa viikonvaihdetta kaikille lukijoilleni.

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kevään snyyn 1. paketti

Ihanaa, snyy muisti minua jo nyt ihanalla paketilla. Minulle aivan uutta regialankaa ja kivan väristä. Lisäksi paketissa oli 3 mm:n bambupuikot ja aivan piristävä kortti. Minä varmaan teen tuosta langasta lapaset. Suuri kiitos ja virtuaalihali snyylleni jonnekin sinne Tampereen seudulle :)). Paketti oli onnistunut.

Lappujen teon välissä, sunnuntaina tein sukat >Ilona-langasta. Sukkiin meni yli 100 g lankaa, mutta napakat tuli. Nyt puikoilla on vihreän harmaat sukat
Tänään on oikein keväisen tuntuinen päivä. Hyvät hiihtokelit, kun vain osaisi hiihtää ja olisi sukset:). Oikein ihanaa viikon jatkoa ystävät hyvät.