sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Niin se vain, helmikuukin loppuu kohtaOn se ihmeellistä tämä ajan kulu. Tunnit liitää kamalaa vauhtia ja päivät siinä sivussa. Ei ole enää pitkä matka kesäänkään. Kyllä sitä on nyt alkanut odottaakin. Ihania lämpöisiä, auringonpaisteisia päiviä. Olen käynyt vähän joutokäynnillä. Ei huvittaisi tehdä oikein mitään. Nurka huutaa siivoamista ja hyllyt pölyjen pyyhkimistä, vaan en saa aikaseksi. Paljo mukavampaa on tehdä käsitöitä. Nytkin sain aikaiseksi kunnon jumpperin ja hatun.


Villapusero ja hattu olivat kovin nopea tekoisia, vaikka jumpperin tekele lojuikin puoli vuotta, ennenkuin sain aikaseksi tehdä sen loppuun. Hattu valmistui muutamassa tunnissa.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ihan kaikille, jotka joskus täällä poikkeavat.

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Kevättä ja kesää täälläkin kovasti odotellaan. Löysin Sinulle sny kierroksella ostamani enkeli kortin (joka piiloutui työhuoneeni kaaokseen :) Laitan sen tulemaan tulevalla viikolla. Ihanaa ja aurinkoista viikkoa myös sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vierailustasi, olipa lohduttavaa lukea tätä sinun juttuasi, kun jollain toisellakin on vetämätön olo.maria mummo.