maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tänään tapahtui jotain ihanaa....

Mieheni kävi äskettäin kaupalla ja tuttu kassarouva sanoi miehelleni, että Pirjolle on tuolla kaksi pakettia. Kyllä olin innoissani. Ensin aukaisin Anutiinan paketin ja siellä oli lappuja iso kasa, siitä enemmän Ystävyyden peitot blogissa.

Osallistuin blogissa Makiaa Minnalta 20.000 kävijämäärän arvontaan ja onni suosi minua. Paketissa oli vaikka mitä kivaa. Servetit laitoin heti pöytään, koska siellä vielä keikkui Jouluiset servetit :)). Olipa siellä paketissa muutakin ihanaa. Muna kenno kyllä ihmetytti. Arvelin, että näinköhän Minna lähetti ihan oikeita kananmunia, mutta ei. Kennosta paljastui kauniita munakynttilöitä. Paketista löytyi myös suklaisia pieniä munia, kakun koristeita ja vehnäjauho mausteita leivontaan. Niitä ei näy kuvassa, kun en ensin tiennyt, että pienet lasipullomausteet olivat suklaisten munien alla. Kaunis pääsiäismunarasia sisälsi siis suklaiset munat ja mausteet.

Niin, olihan paketissa vielä tiskiliina "Sitä saa, jota tilaa tai jotain sinnepäin" luki liinassa.
Kyllä sinä Minna osasit minua ilahduttaa. Suuret kiitokset sinulle.

Muuten tärväilin rahaa ja ostin Tallinnan risteilyn. Lähden 9.5. ja palaan 11.5. Päivä Tallinnassa. Saas nähdä saanko kaveria mukaan.

1 kommentti:

MinnaT/Makiaa Minnalta kirjoitti...

Munakennon olikin tarkoitus aiheuttaa hämmennystä :D Kiva, että paketti oli mieluinen.