perjantai 31. joulukuuta 2010

Hyvää Uutta Vuotta 2011!

Siskoni blogi Sisarenikin perusti blogin uuden vuoden kunniaksi.

OIKEIN HYVÄÄ JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE YSTÄVILLENI JA MUILLEKIN LUKIJOILLE!

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Tulinpahan kuulumisia kertomaan,

Vaikka ei olekaan mitään ihmeellistä tapahtunut. Sain tänään uuden kaulakorun (renja oli valinnut). Hopeanhohtoisen, ihanan. Viimeksi sain korun pikkujouluun, kun itse ostin. Nythän alkaa korulaatikko pursuta :)). Minusta on niin ihania nämä pikkulahjat perheeltäni.

Tiedättekös, että käyn vähän väliä nuuhkimassa askarteluhuonetta. Siellä on niin ihana paperin, lankojen, liiman ja kaikkien askartelutarvikkeiden tuoksu. Melkein mieli teki mennä askartelemaan, mutta nyt on puikoilla pehmeä huivi. Se pitää ensin saada loppuun ja sitten askartelun ihmeellisen maailmaan.

Töissä olen ollut jo kolme päivää loman jälkeen. Ihan mukavasti sielläkin menee. Töitä on runsaasti. En haluakaan istua kädet ristissä siellä.

Oikein Hyvää Uutta Vuotta lukijoille ja ystäville.

lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulu jo paremmalla puolella

Sain snyyltäni Katilta ihanan hyvänolon kirjan. Kiitos ja lämmin virtuaalihalaus Katille. Sain vähän muutakin, ne muut tulivat läheisiltäni. Harmittaa, kun loma loppuu lyhyeen. Maanantaina jo töihin. Mies ja Renja jäävät vielä lomailemaan.

Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2011 kaikille ystävilleni

maanantai 20. joulukuuta 2010

Nyt se paljastui...snyyni :)

Minun ihana snyyni olikin Katjuska. Suuret kiitokset sinulle tästä ihanasta snyyajasta, niin ja lämmin virtuaalihali. Lämpöistä Joulua sinulle. Joululahjaa en vielä avaa, saa odottaa aattoon. Lanka oli ihan nappivalinta. Nimittäin mies tilasi eilen minulta kaksinkertaisen, lämpimän pipon ja sen teen noista langoista. Huomenna pääsee puikoille. Suklaarasian säästän myös Jouluun, sillä en tiedä tuleeko niitä suklaisia Joululahjoja tänä vuonna. Lautasliinat pääsivät heti pöydälle ja jalkakylpyä kokeilen heti huomenna. Tänään vain nautiskelen muuten. Alkoihan minulla Joululoma. Heti Joulun jälkeen menen töihin. Tänään oli palaveri ja sain vastuuta lisää :)).
Tässä kuvaa Snyy-paketista.Oikein ihanaa Joulun aikaa kaikille ystävilleni.

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Päivi on ihana tyyppi :))


Hän lähetti minulle joulukivaa. Ilahduin suunnattomasti, kun toveriparini ei ole muistanutkaan minua. Lämpöiset jouluhalukseni annan Päiville.

maanantai 13. joulukuuta 2010

Joululahja Päiviltä :))


Minun ystäväni Päivi lähetti ihanan lahjan. Kolme tuoksuvaa saippuapalaa, Joulurunoja ja iki-ihanan kirjan "Käsitöitä hymysuille". Siinä on vaikka mitä kivoja juttuja. Kiitos ja lämmin halaus Päiville.

Eilen neuloin Pertille sinimustan pipon ja edelleen odottelen viime viikon toverikuu lähetystä?

Huomenna sitten koulutukseen kuten myös keskiviikkona ja torstaina :))

Oikein ihanaa viikkoa ystävilleni.

lauantai 11. joulukuuta 2010

Sukkia ja salaisuuksia


Tein tilaustyönä taas parit sukat kokoa 36-37. Mitäpä muutakaan.
Toverikuun pakettia en tällä viikolla saanut. Mistähän johtuu? Kävimme äsken kirpputorilla ja löysin yhdelle pikkuserkulle Joululahjan :) Siksi en sitä kuvaa, kun tiedän, että serkkuni käy täällä katselemassa.

Ensi viikolla on koulutusta ja pikkujoulua. Minusta tulee meidän työpaikan HelpDesk, ihan kivaa :)). Keskiviikkona on koulutusta ja torstaina. Perjantaina on sitten pikkujoulu ja menemme ensin Katri Helenan konserttiin ja sieltä syömään Fransmanniin (Kimmel)

Elikkä puuhaa riittää. Nyt aloitin neulomaan pipoa miehelleni. Siitä kuvaa sitten kun on valmis.

Mukavaa viikonvaihdetta ihan joka ikiselle.

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Snyyn lähettämästä langasta sukat

Tänään sain valmiiksi. Olen minä muutakin saanut aikaseksi. Siivosin askarteluhuoneen ja lähetin kirjepaketin Ugandalaiselle kummitytöllemme.

Nyt pitäis kohta paistaa torttuja siis tähtitorttuja.

perjantai 3. joulukuuta 2010

Toverikuun lähetys


Osallistuin pitkästä aikaa toverikuuhun ja sain Heidukan parikseni. Heidukka lähetti mulle askartelujuttuja niin kuin minäkin Heidukalle. Suuri kiitos Heidukka!