keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Tulinpahan kuulumisia kertomaan,

Vaikka ei olekaan mitään ihmeellistä tapahtunut. Sain tänään uuden kaulakorun (renja oli valinnut). Hopeanhohtoisen, ihanan. Viimeksi sain korun pikkujouluun, kun itse ostin. Nythän alkaa korulaatikko pursuta :)). Minusta on niin ihania nämä pikkulahjat perheeltäni.

Tiedättekös, että käyn vähän väliä nuuhkimassa askarteluhuonetta. Siellä on niin ihana paperin, lankojen, liiman ja kaikkien askartelutarvikkeiden tuoksu. Melkein mieli teki mennä askartelemaan, mutta nyt on puikoilla pehmeä huivi. Se pitää ensin saada loppuun ja sitten askartelun ihmeellisen maailmaan.

Töissä olen ollut jo kolme päivää loman jälkeen. Ihan mukavasti sielläkin menee. Töitä on runsaasti. En haluakaan istua kädet ristissä siellä.

Oikein Hyvää Uutta Vuotta lukijoille ja ystäville.

4 kommenttia:

PäiviS kirjoitti...

Minä sentäs maltoin irroittaa otteeni puikoista muutamaksi illaksi ja nyt on yksi palapeli valmis. Käsitöillä jatketaan ja yritän saadan varastojani täydennetyksi. Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

*esteri* kirjoitti...

Ihanaa uutta Vuotta Pirjo!
Samat ajatukset askartelusta siellä kuin täälläkin :)
Kun tuon muuttorumban nyt saisi kunnialla taas tehtyä alta pois niin aivan uudella innolla taas kaikissa askarteluissa mukana!:)

Palaga kirjoitti...

Siunausta uuteen alkaneeseen vuoteen, ystäväni!

Anonyymi kirjoitti...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David