torstai 12. elokuuta 2010

Syksy saa ja


koulutyö on useimmissa oppilaitoksissa alkanut. Renja meni Joensuun Yhteiskoulun lukioon, neljänkymmene kilometrin päähän. On siinä tytöllä matkustamista päivittäin. Kahtena aamuna menee kahdeksaksi ja kolmena yhdeksitoista. Kahdeksan aamuina tyttö joutuu nousemaan jo kuudelta. Lukio tuntuu Renjasta mukavalta. Ensipäivät ovat olleet tutustumista uusiin koulutovereihin. Renjan luokalla on parikymmentä poikaa ja kuusi tyttöä :)

Minunkin kesälomani loppui jo viikko takaperin. Olen neulonut urakalla sukkia ja jotain vauvajuttuja. Ihan omaksi ilokseni olen neuloskellut. Minnekähän minä sovin noitten neulomusten kanssa.

Töitäkin olisi ihan mukava tehdä, jos ei olisi niin kuuma ja kiire joka asialla. Lokakuussa pitää kysäistä lääkäriltä, josko minä pian pääsisin kokoaikaiselle eläkkeelle. Tuntuu vain, että ole aina niin väsynyt.

Oikein mukavaa loppukesää kaikille ystävilleni.

4 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Ahkera olet ollut. Minulla neuleet ei ole kesän aikaan edistyneet.

Voimia työhön!

Kangaskasa kirjoitti...

Ihanan pirteitä raitasukkia!

AnneHelena kirjoitti...

Ihania sukkia : )
Blogissani on sinulle tunnustus!

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan, ja mukavaa elokuista päivää Sinulle! Pikaisen vilauksen tein blogiisi, mielenkiintoiselta näyttää, pitänee tulla paremmalla ajalla tutkailemaan tarkemmin kättesi jälkiä. Terveisin SNYsi
Ps. Myöhästyneet SynttäriOnnittelut