keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Hyvää sateista keskiviikkoa

Nyt tällä kertaa tulee kuvaton postaus. Renja otti minun kamerani mukaansa luokkaretkelle Ouluun. Tänään läksi linja-autollinen vai läksikö niitä kaksi kuormaa kohti Oulua ja kelle yhdeksältä lähtivät. Perillä he ovat noin klo 15.00 ja kotiin päin lähtevät perjantaina.

No, en minä ihan työttömäksi jää. Meillä on Rosanna ja hänen lemmikit. Rosanna muuttaa äitinsä kanssa tähän kivenheiton päähän meistä. Sini tulee kuorman kanssa perjantaina.

Tosiaan on ollut koirien pissitystä ja ruokkimista. Meillä majailee tällä hetkellä neljä kissaa, kolme koiraa ja kaksi pupua. Rosannan koira on vielä 11-viikkoinen pentu, joten työtä vuorotta riittää. Onneksi perjantaina helpottaa. Minä jään viikon lomalle 7.6. ja menemme Renjan kanssa Helsinkiin konserttiin. En nyt muista kuka ulkolainen esiintyjä se oli. Liput on ostettu jo helmikuussa, yhteensä 120 euroa :(. No. pitää sitä jotain hupailua olla kesän ajalla. Minä aion käydä lomalla ehkä Lappeenrannassa tai Jyväskylässä. Lappeenrannassa asuu serkkuni Meeri ja Jyväskylässä veljeni Steve ja PäiviS asuu siinä lähellä myös:)

Nyt pitää selvittää Rosannan koiran sotkema sukan tekeeleeni. Tänä aamun oli kaksi lankakerää yhtenä sekasotkuna. Olin jo aloittanut sukan tekemisen, mutta nyt täytyy aloittaa taas alusta. Kyllä se koira keksii tekemistä.

Nyt kuitenkin kaikille oikein hyvää loppuviikkoa.

1 kommentti:

Paulette kirjoitti...

Onpa sullakin hoidettavia eläimiä! Tiedän kyllä miltä tuntuu, kun meillä oli vuoden alussa 9 kissaa täyshoidossa neljän kuukauden aikana!