lauantai 29. tammikuuta 2011

Oikein mukavaa lauantaipäivää. Saimme siis salaiset neuleystävät tänään. On oikein mukava lähettää ja saada paketteja. Nyt kuitenkin sukan neulominen saa jäädä vähäksi aikaa. Nimittäin minulla on ollut melkein vuoden kesken Renjan päiväpeitto. Nyt siitä on yli puolet tehty ja tältä se näyttää

Aion saattaa tämän tekeleen valmiiksi mahdollisimman pian. Peitto on kokonaisuudessaan tehty puuvillalangoista.

Kävimme aamupäivällä kaupungilla ja Anttila veloitti kahteen kertaan yhden DVD:n. Eikun takaisin ja sain 16,95 euroa.

Äsken alustin pullataikinan ja se on leipomista ja paistamista vaille valmis.

Nyt ahkerasti virkkaamaan.

lauantai 22. tammikuuta 2011

Lauantai ehtoota

Niin se tämäkin päivä mennä hurahti jo melkein kokonaan. Kävimme päivällä kaupungilla ja rahaa menetin 3,5 euroa. Kirpparilta löysin poppanan 2 € ja ihanan maljakon (aika ison) 1,5€. Kävimme myös ABC:llä syömässä. Söin Kanahampurilaisen ja ranskalaiset.

Renja ja Pertti katsoivat tietokoneelta melkein koko päivän mäkihyppyjä, joten en aiemmin päässyt koneelle. En kyllä olisi joutanutkaan, kun piti saada tämä setti valmiiksi


Nämä tulee 3-vuotiaalle pojan tyttärelle. He tulevat huomenna käymään. Settiin meni noin 130 gr Jannelankaa.

Nyt taidan mennä vaakatasoon ja lukemaan kirjaa. Mukavaa viikonvaihdetta ihan kaikille.

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Harrastellen


Renja ja Pertti läksivät Pyhäselän mäkikisoja katsomaan. Minä jäin kotiin, niinpä yksin tässä harrastelen. Tein kolme kirjanmerkkiä. Noita on mukava tehdä. Haluaako joku, teen ihan ilmaiseksi :)). Välillä neulon ja välillä naputtelen tietokonetta. Ulkona on pakkasta 19 astetta. Ihan mukava sunnuntai.

lauantai 15. tammikuuta 2011

Mukavaa lauantai-iltaa. Olipa taas ihana herätä aamulla, kun ei tarvinnut lähteä mihinkään. Tosin päivemmällä kävimme kaupungilla. Renjalle ostimme viikko takaperin uuden raitapuseron. Pusero oli koulussa toista kertaa päällä ja se repesi selästä. Hintakin oli melkein kolmekymppiä. Pitkään Tokmannilla katselivat ja arvioivat puseroa ja lopulta hyvittivät summan ostoksista. Kyllä puseron pitää kestää enemmän kuin kaksi kertaa päällä.

Kun tulimme ostoksilta, niin Renja ja Pertti katselivat tietokoneelta viime yön mäkihypyt ja minä otin kunnon päiväunet.

Ostin sukkalangat Renjalle ja siinäpä neulon :-)


Toissapäivänä sain valmiiksi seiskaveikan raitasukat ja raidatkin tulivat ihan kohdalleen kummassakin sukassa.


Huomenna ajattelin tehdä kirjanmerkkejä. Sain kierrätetäänblogista askartelujuttuja ja mukana oli sellaisia liuskoja kartongeista, että voin tehdä näitä kirjanmerkkejä ja pakettikortteja.

Oikein suloista viikonvaihdetta ystävilleni.

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Alkuvuoden satoa...

Hyvää huomenta kaikille. Ihanaa herätä sunnuntaiaamuna, eikä tarvitse lähteä mihinkään. Olen roikkunut koneella ja tein yhdet pienet sukat valmiiksi. Ensi Jouluksi teen vain pehmeitä paketteja. Tässä kuvassa on tekeleeni tältä vuodelta. Vihreä lanka on sisareltani saama Joululahja. Kirjava lanka on omaa ostamaa. Tein minä yhden huivinkin, mutta se meni syntymäpäivälahjaksi pojan vaimolle. Siitä ei ole kuvaa.Eli tällaista olen saanut alkuvuodesta aikaseksi. Oikein mukavata sunnuntaita kaikille.