tiistai 23. marraskuuta 2010

Tulihan se snyypaketti ja muutakin.....

Ihanainen snyyni laittoi minulle enkeleitä, joita minä keräilen, enkelirasian (tosi kaunis) ja enkelipurkin (kaunis myöskin). Lisäksi oli kaksi kerää kivanväristä Regialankaa, josta snyyni toivoi minun tekevän sukat itselleni. Niinhän minä teenkin :). Tosin en heti, kun minun pitää tehdä kolme hattua. Eilen tuttavani toi langat ja ohjeet. Suuri kiitos ihana snyyni ja tietysti virtuaalihalaus. Olin kovin iloinen paketistasi.

Sain minä muutakin postissa. Rakas serkkuni lähetti Amerikasta minulle Joulukalenterin, pari pakettia servettejä (teen servettitauluja yms) ja kauniin Joulukortin.
Kiitos rakas serkkuni.

maanantai 22. marraskuuta 2010

Unelmia

Olisinpa minä niin varakas, että voisin ostaa kaikkia ihania lankoja euroja laskematta. Minä kiertelen ihan huvikseni eri blogeissa ja näen toinen toistaan ihanempia lankavarastoja. Sitten toinen toive on, että olisin kätevä käsistäni ja osaisin kaikkien ohjeiden mukaan neuloa. Nyt minä itse sompailen kaikki, kun en osaa ohjeita lukea. Ja nyt pitäsis tehdä pari hattua tilaustyönä. Ääk, ne pitäisi tehdä ohjeiden mukaan. Illalla viiden jälkeen tuttava tuo langat ja ohjeet. Toivottavast onnistun.

Nyt odottelen innolla snyypakettiani. Joulukalenteripaketti pitäisi kanssa tulla näinä päivinä. Ihailenpa sitten niitä, kun en oikein voi ostaakaan lankoja.

Nyt odottelen postintuloa!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoilleni.

Jk. tein pankkini kanssa säästösopimuksen, eiköhän niitä lankoja saa jo ensi talvena :))

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Taas yhdet

Tein taas yhdet sukat Nalle-langasta. Koko on noin 38. Tämä lanka on ohuempaa kuin Seiskaveikka, mutta mukava neuloa. Ei tule ainakaan liian paksut, jos tykkää ohuemmista. Nyt on puikoilla musta-ruskeat sukat myöskin Nallelangasta. Vielä teen sinimustatsukat samaisesta langasta. Ne on tilattu minulta.

TEEN SIIS TILAUKSESTA MYÖS SUKKIA 7€ PARI.

Jos haluat tilata, niin kerro toiveesi, varren pituus, sukan väri, Nalle vai Seiskaveikka
sähköpostitse pirjost at gmail.com

lauantai 13. marraskuuta 2010

Sain snyyltäni enkelikortin


Tommy Tabermannin sanoin:

Täyttymys
on elettävä
käsi sydämellä,
kunnes käsi
muuttuu sydämeksi,
sydän kädeksi,
kunnes on yhdentekevää
kummalla ojennetaan

Kiitos snyyni.

Olen saanut tehtyä snyyn lähettämistä maissilangoista sukat

Meillä on viime päivinä netti pätkinyt. Liekö syy koneessa vai jossain muualla.

Oikein kivaa viikonvaihdetta ystävilleni.

tiistai 9. marraskuuta 2010

Pääkallosukat


Vähän eripariset, kun tuo turkoosilanka loppui kesken, enkä löytänyt sitä mistään nettikaupasta enkä tavallisesta kaupasta. Saas nähdä, kelpaako Rosannalle.
Nyt olen neulomassa maissilangasta( Poppari tee tee) vihreitä sukkia. Vähän hankala neuloa, kun lanka aina halkeaa neuloessa. Muuten oikein pehmeää ja mukavaa lankaa. Sain langan snyyltäni.

tiistai 2. marraskuuta 2010

Astaki

Osallistuin Astakiin http://astaki.vuodatus.net/ Osallistukaa tekin, palkinto odottaa.