perjantai 30. heinäkuuta 2010

SAY10-rinki pyörähti käyntiin

Odotan innolla tätä kierrosta ja ensimmäisen yhteydenoton jo sainkin. Kiitos salaiseni kivasta kommentista. Odotan innolla mitä tuleman pitää.

Täällä on ollut tosi helle. Olen kuitenkin nyt lomalla siivoillut. Siis olen jaksanut siivoilla. Minulla on uusi keräilykohde. Kerään vanhoja peltipurkkeja keittiööni. Somistelen keittiön erilaisilla purkeilla. Toki uusiakin on seassa, mutta vanhat on niin ihania.

Ostin kirppikseltä ruusuisia kullattuja lusikoita ja haarukoita, vain kympillä kymmenen kappaletta. Minulla on kuusi teelusikkaa jo ennestään. Eli keräilen kultaisia ruusuisia ruokailuvälineitä.

Myös vanha peelari tarttui kirppikseltä käteeni. Se oli kauniisti maalattu eli tuunattu ja kympin pulitin siitäkin.

Vielä yksi viikko lomaa jäljellä ja hartain toiveeni on, että ystäväni Päivi tulisi käymään luonani.

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Terveisiä kaikille lomalta

Jäin lomalle viikko takaperin ja hellettä on piisannut. Nyt on suht koht kiva ilma. Parikytä astetta lämmintä. Maanantaina lähdemme siskon kanssa Lappeenrantaan pikkuserkkuja tapaamaan. Olen ollut ahkerana tällä viikolla. Pesin keittiön kaapit, vaikka hiki virtasi. Käsitöitä olen myös tehnyt. Rosannalle puuvillaista neulottu pusero, nuken tekele ja sukan tekele. Siinäpä vähäksi aikaa puuhaa. Vielä pitäisi lopettaa Renjan päiväpeitto, minkä viime kesänä aloitin :).

Oikein kivoja kesäpäiviä kaikille.