torstai 28. tammikuuta 2010

Sain vaihdossa kolme ihanaa korttia


Tein vaihdon Ullan kanssa. Minä lähetin kolme laivaa Ullalle ja Ulla lähetti nämä kauniit kortit minulle. Suuret kiitokset. Kirjeessä oli myös kivoja lisukkeita (minä en tajunnut laittaa mitään :(, hölmö minä).

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Toverikuun viimeinen lähetys

Heidukka lähetti näin mukavan lähetyksen. Kiitos sinulle koko tammikuun toveruudesta. Toivottavasti minäkin osasin ilahduttaa sinua.

lauantai 23. tammikuuta 2010

SatumaaEilen kävi ystäväni kylässä ja kehui meidän pihaa "Satumaaksi". Kyllä se onkin kaunis. Itse kun joka päivä näkee, niin ei kiinnitä huomiota kauneuteen. Eilen Renja läksi kaverinsa luokse viikonlopuksi. Minä ja mieheni vietämme laatuaikaa ihan kahden. Kävimme eilen kaupungissa ja ostelin sieltä vähän snyytäni ajatellen. Helmikuussa on myös ystävänpäivä, joten jotain pitää keksiä snyylle ja muillekin :)). Meinaan myös tänään harjoitella neulekoneella neulomista. Saas nähdä kuinka osaan langat laittaa. Siinä taitaa olla isoin ongelma. Toivottavasti harjoitus tekee mestarin. Oikein ihanaa pakkasviikonloppua ystävilleni.

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Harjoituksia uudella neulekoneella


Tänä iltapäivänä minua kurssitti neulekoneen myyjä. Koko iltapäivä meni. Aion tehdä vielä tänä iltana yhden lantion lämmittimen. Ihan hyvinhän tuo alku on sujunut. Yksinkin neuloin jo pitkän pätkän resoria. Kiva, kun snyyni kävit kommentoimassa. Vinx :) ohuet langat on in. Ajatellen neulekonetta. Nyt vielä harjoittelemaan.

tiistai 19. tammikuuta 2010

Puput 2 kk 2 pv

Poikapupu ei mahtunut kuvaan, kun oli häkin toisessa nurkassa. Eli nyt olisi jo luovutusten aika. Meille jää Lunan lisäksi Lumikki (chincilla eli harmaa). Kaksi tyttöpupua ruskea ja musta menevät Rosannalle ja musta poikapupu on vielä vailla kotia. Huomaatteko mustalla tyttöpupulla on pystyt korvat, vaikka sekä Luna että Nasu ovat kääpiöluppakorvia.

lauantai 16. tammikuuta 2010

Hyvää viikonloppua

Tänään olen laiskotellut, siivonnut ja neulonnut. Minulle tulee neulekone tiistaina tai keskiviikkona. Saan kolmen tunnin opastuksen myös. Nyt pitäis käydä vissiin lankaostoksilla, kun neulekoneeseen käy vain ohut lanka. Olen aivan innoissani. Nyt puikot laitan vähäksi aikaa arkistoon ja alan neuloilla koneella. Nyt on vielä kesken Renjan henkseleillä varustettu villamekko. Tosin se on jo loppusuoralla. Aloitin sen 10.1. a yritän saada valmiiksi ensi viikolla. Värinä on farkunsininen.
Viime aikoina olen viihtynyt tuolla facebookissa eli sieltä minut tapaa varmimmin. Töissäkin olisi kurssi facebookista yms bloggailusta. Näinköhän työpaikkakin siirtyy facebook aikaan. Eli kaikki ystävät, pyytäkää minua ystäväksi siellä.
Mies oli tämän päivän puunajossa. Onpahan taas täksi talveksi puita, millä lämmittää.

Tänään oli mukava päivä, kun sain tietää snyparini, ota ilahdutan tämän kevään.

Nyt saan rauhassa olla tämän kevään ainakin, kun ihana Nilla emoilee snyrinkiä.
Mukavaa viikonloppua ihan jokaiselle

tiistai 12. tammikuuta 2010

Paperikeijun uusi blogi, jossa on arvonta menossa.

snyemoa muistettiin :)

Kierros on jo vähän aikaa sitten päättynyt. Kun tulin töistä ja ongin postin laatikosta, niin siellä oli ihanan pehmoinen paketti. Ajattelin ensin, että se on astakin paketti, kun emoilen sitäkin tässä kuussa. Mutta ei, ihana snyrinkiläinen Saga muisti minua valkoisella ja punaisella lanett superwash kerällä. Täyttä merinovillaa. Minä saan kohta puolin neulekoneen (kunhan löydän jostain, missä on myytäviä koneita) ja aion säästää nämä kerät neulekoneelle. Siinä juuri tarvitaan tällaista ihanaa ohutta lankaa. Kortti oli hauska, kaksi mummua omenavarkaissa :) Suuret kiitokset ihanalle Sagalle. Kyllä pienetkin asiat osaavat lämmittää mieltä,


perjantai 8. tammikuuta 2010

Toverikuun tammikuun eka lähetys


Toverinani on Heidukka. Suuret kiitokset lähetyksestäsi, mikä tuli tänään. Ihana kortti, askartelujuttuja ja teetä

tiistai 5. tammikuuta 2010

Töissä raahauduin tänäänkin

On tuskien taival kävellä 1,5 kilometriä. Selkään koskee ja jalkaan koskee. No, tulinpa taas postilaatikon kautta ja mitäs ihanaa sieltä löytyikään. Lettu lähetti neulemekon ohjeet. Suuret kiitokset Letulle. Saan ruveta väkertämään Renjalle mekkoa. Tosin ensin pitää saada valmiiksi Tarjalle menevä ystävyyden peitto. Siitä puuttuu nelisenkymmentä lappua. Yhdistellyt olen seitsemän 13:n lapun riviä.

Mutta sain minä muutakin kivaa, Ruiskaunokki lähetteli minulle monta pakettia ja näistä viimeisin on tämä ihana Sukka-ohjekuvasto. On minulla tänä vuonna opettelemista. Aion tehdä mallien mukaan tänä vuonna kaikki sukat. Suuret kiitokset Ruiskaunokille ihanista ylläreistä. Ruiskaunokki kehoitti laittamaan villaista polveen ja taidanpa tehdä villasta myös selän lämmittimen. Tässä kuvaaTuo kortti on ihana, siinä lukee: Miul on neuloosi ja kaikki langat käsissä, ihan niinkuin snyblogin pyörittämisessä pitääkin olla kaikki langat käsissä.

maanantai 4. tammikuuta 2010

Arki alkoi..

Vaikka joulukuusi on vielä sisällä. Hyvä pitää Loppiaiseen asti, kun ei karise (tekokuusi). Niin sitä piti tänäänkin kipeällä polvella ja selällä töihin raahautua. Ajattelin, että saan kait sairaslomaa, kun on niin kipeä ole ja p....n marjat. Polvessa on nivelmuutoksia, mutta lääkäri ei uskonut, että polvi on kipeä. "Ei niin vähäisestä muutoksesta polvi voi kipeytyä" Laitettiin kuitenkiin kukonhelttauutetta polveen ja viikon kuluttua lisää ja siitä vielä viikon kuluttua lisää. Selkää ei kuulemma hoideta, ennenkuin on yritetty polvea hoitaa???? Miksi? kysyn vain. Nyt kun menisin omalle psykiatrille, niin saisin kyllä lepolomaa, mutta en viitsi masennuksen takia jäädä lomalle, kun oikeesti on polvi ja selkä kipee. Jos joku 20-vuotta nuorempi menee kysymään polven takia tai selän takia hoitoa ja lomaa, niin sairasloma kirjoitetaan pyytämättä. Pojallani oli selkä kipeä, niin oli sairaslomalla yli kuukauden. Tässä nyt tulee tätä marinaa, mutta olen niin täynnä tätä. Auto on ollut remontissa Joulusta saakka (iso lasku tulossa).

No, jokatapauksessa tällaista meillä tänään.

Mukavaa illan jatkoa ystävilleni.