perjantai 28. marraskuuta 2008

Anutiinalta ihana lahja :)

Päiväni on pelastettu! Anutiina lähetti minulle ihanan lahjan. Juuri tänään järjestin makuuhuoneeseeni enkelihyllyn ja sinun tekemäsi ihana mazebook pääsee sinne enkeleiden seuraksi. Tämä oli todella ihana yllätys. Kiitos Anutiina!


Kirjasessa oli ihania runoja ja ihan minulle. Tuli kyllä hyvä mieli. Kun tulin töistä kotiin, niin ei kyllä mieliala ollut mitä parhain. Olohuoneen lattia oli aivan märkä. Laiskuuttani en parvekkeelta puhdistanut lumia pois ja nyt kun lumet suli, niin kaikki vedet tuli lattialle. Vein parvekkeelle ison kasan pyyhkeitä ja kuivasin olohuoneen lattian. Toinen murheenkryyni oli, kun ei tänäänkään tullut sky-postia. Voisitko sky käydä kommentoimassa, onko sulla jokin este ollut. No, kyllä minä jaksan odotella.

torstai 27. marraskuuta 2008

Kevään Sny-rinki avattu!

Tänään menen tavallista myöhempään töihin. Eli menen yhdeksi ja olen puoli viiteen. Meillä on töissä avoimien ovien päivä ja minun pitää olla mukana. Olen tänä aamuna virkannut lappuja yhteen Tuulan peittoa varten ja vähän siivonnut askarteluhuonetta.
Viikonloppuna pääsen taas sotkemaan :) Avasin nyt vasta Päivin lähettämän valopaketin. Vein sen askarteluhuoneeseen ja alan askarrella valoja seuraavaksi. Tuon blogiin kuvan, kunhan ovat valmiita.
Nyt pitää kohta joutua.... joten mukavaa päivän jatkoa.

maanantai 24. marraskuuta 2008

Talvista maanantaita

Otin äsken kuvan meidän talvisesta pihapiiristä. Niin se vain meilläkin oli melkoinen myräkkä. Sähköt onneksi eivät katkenneet. Yrittelivät kyllä. Sai vähän väliä laittaa tietokonetta uudelleen auki.
Töissä olin ja tosi kiirettä siellä oli. Tänään tein tilaukset, maksoin laskut, tein suihkulistan joulukuulle sekä esitevihkosen omaisille. Ylihuomiseksi jäi kutsukorttien laitot ja loput joulukortit. Joulukortteja tein viime viikolla 16 kpl ja toiset 16 saan vielä tehdä. Niin, huomenna minä menenkin kaupunkiin työasioissa. Samalla pitää käydä ostamassa neliökorttipohjia, ääriviivatarroja (Hyvän Joulun toivotuksia) ja 3D-tarroja. Työpaikalle olen myynyt tekemiäni 3D-joulukortteja jo yli 20 kpl. Vielä on korissa toiset 20 kpl. Itse lähetän tyttärentyttären luokkalaisten tekemät Joulukortit. He keräävät rahaa luokkaretkeen.
Tyttären kanssa suunnitellaan matkaa ensi vuonna joko Iso-Britanniaan tai Pariisiin. Tytär olisi halunnut lähteä kielimatkalle, mutta isäntä ei anna siihen lupaa. No, menemme tyttären kanssa kahden.
Kiitos kaikille kommentoijille. Ja kiitokset onnitteluista. Kyllä täällä käy ahkerasti väkeä :)
Mukavaa loppupäivää ystäville!


www.hostdrjack.com

perjantai 21. marraskuuta 2008

Täytyyhän minun tämä ilmoittaa....

Minusta tulee nelinkertainen mummi ensi kesäkuussa :) Seela (1,5 v. ) saa pikkusisaruksen. Sain eilen tietää, kun poika lähetti tyttärensä kuvia minulle. Saan kuulemma tehdä ensi kesänä uuden skärppialbumin uudesta tulokkaasta. Ihanaa Love Song

torstai 20. marraskuuta 2008

Juhlat 18.11.2008

Elikkä tässä minä poseeraan ennen kultaisen ansiomerkin jakotilaisuuteen lähtemistä.

Tässä sitten saalis :)

keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Minua muisti Päivi!


Eli hän lähetti minulle tänään paketin täynnä ihania lappuja ja servettitekniikkaa varten maaleja, lakkaa, siveltimen ja servettejä. Kyllä sinä Päivi olet mahtava ystävä. Ilonpisaroita sinulta tulee tämän tästä. Isot kiitokset sinulle.

SNyni lähetti paljastuspaketin.

Eilen ennen ansiomitalin hakua, kipaisin postista hakemassa sny:n lähettämän paketin. Enhän malttanut odotella ja revin sen auki. Kaikkea ihanaa olit taas keksinyt minulle. Iso tuoksukynttilä, karkkia paljon, itsetehty enkeli (huippu!) ja juuri minunlaistani lankaa sekä huovutusvillaa. Kiitos näistä kuukausista Pami. Olit huippu!


SAY:n ihanista ihanin paketti!

Minulla on aivan ihana say. Katsokaa ja ihailkaa, minkälaisen pläjäyksen hän tällä kertaa lähetti minulle. Olen juuri tekemässä Joulukortteja ja työpaikaltani tuli valtava tilaus. Nyt on matriaalia mitä tehdä. Mitään noista ei minulla ennestään ollut. Kiitos minun huippu say! Siis aivan ihana koristeltuaski, täynnä Jouluisia juttuja ja ihana Tilda-taulu. Olen mielissäni.


Postausta!

Äsken tulin töistä ja nyt pitää saada eiliset postaukset alta pois. Tuula lähetti minulle upean Joulumateriaali vaihdon. Marelo emoili tämän. Kuoresta paljastui vaikka mitä Jouluista. Nuo 3D:t olivat huippuja :) Kiitos paljon Tuula:

tiistai 18. marraskuuta 2008

Suuret kiitokset Saylle ja Snylle

Minulla on vähän kiirus. Pitää joutua kultaisen ansiomerkin jakoon. Mutta kiitos say aivan ihanasta Jouluisesta paketista. Mitään ei minulla noista ollut. Aivan ihania kiiltäviä neliökorttipohjia ja muutenkin ihana ja runsas paketti, mutta tarkemmin huomenna. Snyn paketti odottaa postissa. Posti tuli vasta äsken. Kiitos sny, nimesi jo tiedänkin :)
Mutta eikun valmistautumaan iltaa varten.... mukavia iltahetkiä kaikille.

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Kirpparilla, postitusta ja korttien tekoa

Kuva tuli vähän väärinpäin. Mutta ostin tuon 1000-sivuisen AnnaKareninan kirpputorilta. Kunhan olen saanut Ramses-sarjan luettua loppuun (vielä pari kirjaa), niin lukaisenpa tuon. Ensimmäinen, joka vinkkaa saa kirjan minun jälkeeni:)
Postitin pienelle Sylvia-tytölle Ugandaan kirjan, tarroja ja mittataulukon. Kirja on englanninkielinen ja sopii 8-vuotiaalle.
Joulukortteja olen tehnyt urakalla. Vien ne huomenna töihin myyntiin. Ei mulla korttien teossa ole muuta hintaa kuin tarvikkeet. Kortit ovat 3D-kortteja. Niitä on kiva tehdä, kun vain inspiraatio iskee.
Niin, kirppikseltä ostin myös vintagea :) ja kortteja. Kävimme myös Cittarissa, mutta sieltä ei löytynyt juuri mitään. Tytölle Narnia-dvd, miehelle lamppuja ja minulle A4-kirjekuorinippu.
ABC-asemalla kävimme vähän herkuttelemassa. Mies ja tytär söivät ruuan, mutta minä otin Mega-aterian ja tytär söi siitä ranskalaiset. Eilenkin kävimme ulkona syömässä. Meillä on tapana käydä pyhänseutuna ulkona herkuttelemassa, kun molemmat olemme aika huonoja ruuanlaittajia. Nyt pitää lähteä neulomaan. Lahjaa ed. työpaikan työkaverille. Hän täyttää 50-v. joulukuun alussa.
Mukavaa alkavaa viikkoa ihan jokaiselle.lauantai 15. marraskuuta 2008

Tunnustuksella on minua muistettu


Tämän tunnustuksen sain Nirunarulta, Palagalta ja Annehelenalta. Hannekin muisti minua:) Suuret kiitokset. Olen otettu :)

Miia muisti minua tällä tänään 18.11.2008, Kiitos Miia!

Säännöt:
1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä seitsemän muuta ja linkitä heidän bloginsa.(määrä vapaa)
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä

Minäpä tahdon antaa tämän ihanan ruusun
ja tietysti myös Annehelenalle, Palagalle ja Nirunarulle :)

perjantai 14. marraskuuta 2008

Viikon loppua!

Tänään sitten kävin mammografiassa. Viimeksi, pari vuotta sitten, kun kävin siellä, niin monen kuukauden kuluttua tuli vihainen puhelinsoitto, että miksi en ole ottanut yhteyttä. Ajattelin silloin kaiken olevan hyvin. Siksi en soitellut perään. Piti käydä uusintakuvassa ja onneksi siellä oli vain jotain kalkkeumia. Minulle on tärkeää käydä näissä kuvauksissa, koska äidiltäni oli leikattu molemmat rinnat rintasyövän takia. Olen ostanut kirjakaupoista kyniä yms. rintasyöpätutkimusten hyväksi. Niin, nyt sitten taas odotellaan.
Kävin minä vähän hamstraamassa kaupoissa. Ostin tummanharmaan puolipitkän villakangas takin, juhlapuseron (mustan) ja mustat rintsikat. Laitan ne päälle, kunhan olen menossa sinne kultaisen ansiomerkin jakoon. Kuvaa tulee blogiin :). Kävin Tiimarista hiukan Joulumieltä hakemassa. Koristeita ja sen sellaista. Kaupunkireissu teki yli 200 euroa ja huomenissa menemme etsimään tyttärelle takkia ja talvikenkiä. Kiitos äidin, perintörahat tulivat.
Kiitos sny kommentoinnista. Olipa kivaa, kun kävit. Paketeista on ollut suuri ilo. Kiitos myös Pikelle (kaimalle) blogivoitosta ja Palagalle kiitos, kun luet blogiani.
Ai niin, kummitytölle Ugandaan kävin ostamassa englanninkielisen alakoululun opetuskirjan. Sain vielä kirjakaupasta tarroja tytölle lähetettäväksi. Sekä mittataulukon. Kirjastakin sain pari euroa alennusta. Syynä oli, koska lahja menee niin kauas ja hyvään tarkoitukseen. Sylvia on 8-vuotias reipas koululainen.
Mukavaa viikonvaihdetta kaikille ja voikaa hyvin.

torstai 13. marraskuuta 2008

Kirjain haaste!

Sain Hannelta K-kirjaimen. Nyt pitäisi kuvailla kymmenen K-kirjaimella alkavaa, omaa elämää lähellä olevaa juttua.
1. Kiihtelysvaara = asuinpaikkani
2. Koti = paras paikka
3. Koirat = ihanat Simba ja Samuli
4. Kissa = valkoinen Onni-kissa
5. Kirja = Olen kirjoittanut kirjan
6. Kunnia = saan kultaisen ansiomitalin 18.11.2008
7. Kaverit = ei ollut Y-kirjainta, niin K:sta tuli nämä ihanat blogikaverit
8. Kulta = on minulla mies ja tytär sekä paljon kultaisia koruja. Pidän kultaisista koruista.
9. Kuolema = kohtaan usein töissäni
10. Kristus = On elämäni

Minulta saat kirjaimen, jos haluat.

Voitin :)

Tosi yllätys oli tämä voitto ja sitäkin mieluisampi. Voitin Arjan osoitedecossa tämän palkinnon. Voitto tuli yllätyksenä. Vasta tänään katsoin "astaki-kilpailu" kuorta tarkemmin ja siinä luki myös, että decovoitto. Meinasi mennä kirjeiden sekaan :). Suuret kiitokset Arjalle. Palkinto oli tosi mieluisa.
ps. sain ison tilauksen joulukorttien tekoon, menee viikonloppu askarrellessa. Kaikki työkaverit haluavat ostaa :)

keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Tämä on tätä

Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille. Kirjoitin jo yhteen kertaan tämän, mutta kaikki hävisi. Tänään läksi Jouluista postia Anutiinalle ja Oopolle. Joulumuorin yllätyskin on valmis. Vielä pitää paketoida ja ensi viikolla parini saa sen. Pakettia ei saa avata ennen Joulua :). Isäinpäivänä oli kovin harmaata ja sateista, mutta lapset ja lapsenlapset piristivät käynneillään päivää. Isä sai ansaitusti lahjoja ja onnitteluja ja Renjakin sai synttärilahjoja. Pleikkari on nyt aivan uusi. Kallis hankinta, mutta mitäpä sitä ei omalle tytölle, kun täällä etään perällä asustellaan. Ei ole mitään harrastuksia ja kaverit ovat kaukana. Odottelen tässä snyn viimeistä pakettia ja paljastusta. Jännittää :) Lisäksi skyn pitäisi laittaa marraskuun paketti. Onpahan mitä odotella. Keväällä en osallistu vaihtoihin. Emoilen sny-rinkiä. Siinä on varmaan työtä, mutta kivaa se on. Ilmoittelen sitten kun snyblogi avautuu. Ilmottautumiset alkavat 15.12.2008 ja kierros alkaa 1.2.2009.
Meidän Samulin toinen jalka roikkuu. Viime perjantaina se rupesi ontumaan. Eikä ota toiselle jalalle. Vääntelimme ja kääntelimme jalkaa. Kipua se ei tunne. Perjantaiaamuna oli oksennusta lattialla. Olisikohan saanut epilepsiakohtauksen ja jälkimaininkeja. Eli aivot eivät anna käskyä jalalle. Pitänee käyttää lekurilla.

Mukavaa viikonloppua kaikille Joulupukin vilkutusten kera.

maanantai 10. marraskuuta 2008

Astaki voitto!

Nirunaru käväisi kylässä ja toi minulle pullean kirjekuoren. Alemmassa postauksessa mainostan tätä astaki-kilpailua. Olin yksi onnellinen voittaja. Sain tällaisen kasan ihanuuksia

Nyt minä emoilen kilpailua seuraavan kuukauden. Ottakaahan osaa. Jo kymmenen on ilmottautunut. Mitä enemmän osallistujia, sitä enemmän voittoja. Eli voi sanoa, että joka viides voittaa.

Toivottelenpa kaikille mukavaa loppuiltaa.


sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Hyvää isäinpäivää!

Tänään on isäinpäivä. Onnea kaikille päivänsankareille. Mainostusta:
Voitin astakikilpailussa.

Tähän kilpailuun voi jokainen osallistua pienellä panostuksella.
Mukavaa päivänjatkoa ihan jokaiselle.

perjantai 7. marraskuuta 2008

Koulu-uhkaus Kiuruvedellä!

Tänään sain tietää, että tyttäreni tytär (9-v.) joutui lähtemään koulusta kesken päivän. Kiuruvedellä oli tehty koulu-uhkaus lukioon ja kaikki koulut tyhjennettiin. Tänään kullannuppu tulee meille ja kaikki hyvin siltä osin, mutta varmaan pelottaa aloittaa ensi viikolla kouluviikko.

Aivan ihana lila, say lähetys

Tänään on todellinen onnenpäivä. Sayni lähetti aivan ihanaa postia. Kovin salaperäinen oli myös kortti. Menin aivan ymmälle.
Paketissa oli:
Ihana lila, lintuaiheinen paperi. Tosi söötti.
Lila kynä
Punaista kimalleliimaa
Puna-lila kukkia
Pari ihanaa haaraniittiä
Ihania leimakuvia, joita minulla ei ole
liloja atc-korttipohjia
Ja aivan ihastuttavia nauhoja. Liloja, joita minulla ei ennen ole ollutkaan.
Suuri kiitos minun ihanalle Saylle :)

Tänään on Renjan synttärit, 14, v. Onnea typykkä :)

tiistai 4. marraskuuta 2008

Haaste!

Liisa haastoi minut tähän :
Pitäisi 5 omituista tapaansa paljastaa. Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihin haasteesta ja tästä merkinnästä.
1. Haluan tehdä sovitut asiat ajoissa, mieluummin liian aikaisin kuin myöhään.
2. Olen paikalla aina puoli tuntia ennen sovitusta tapaamisesta.
3. En paljoa kokkaile, mies hoitaa :)
4. Haluan nukkua yksin :)
5. Kiroilen vain itsekseni :)
Enpä paljoa keksinyt. Olen niin tavallinen. Haastan kuitenkin
Bluen
Annehelenan
Annan
Tanjuskan
Snyni :) (kun käyt blogissani, niin ota haaste vastaan)

Ihanaa postia :)

Tuulia oli laittanut minulle ihanan muistamisen salaisen joululahjavaihdon järjestämisestä. Suuret kiitokset Tuulialle ja Onnea SAY7 emolle. Mukavaa, kun sinä emoilet. Tässä Tuulian lahja:


Ihanaa Tildaa. Tarkoitus olikin tässä heti miten ruveta tekemään Tilda-kortteja. Olet tosi ihana ihminen Tuulia.

Toinenkin ilostuttava asia. Kaupungilta tuli kirje ja kutsu. Minulle on myönnetty kultainen ansiomerkki kaupungin hyväksi työskentelystä (melkein 35 v) Juhlatilaisuus on 18.11. Careliasalissa ja kestää neljä tuntia. Kaikki paikatkin on varattu valmiiksi. Kirjeessä oli vielä, että juhla-asu suotava. Pitänee lähteä vaateostoksille. Tarkoitus oli muutenkin ostaa villakangastalvitakki, hameen kanssa pidettävä ja jokin jakkupuku. Jotenkin olen mieltynyt oranssinruskeaan! Kävisiköhän minulle?

Mukavaa viikon jatkoa kaikille ystäville.


lauantai 1. marraskuuta 2008

Tildadeco tuli kotiin

Ihan valtavan kauniisti koristeltuja sivuja. Kiitos Annehelena, Ninni, Liisa, Orvokki, Tanja, Nina, Anna, Mardemoomika,Tuula, Marjo, Anutiina, Tanjuska ja Nirunaru.


Kaikista sivuista en ottanut kuvia, koska kamerani ei ole oikein yhteistyössä kanssani. Kannen kuva ja Anutiinan koristeltu sivu. Pitkän pohdinnan jälkeen Anutiinan sivu oli mielestäni voiton ansainnut. Eli Anutiina saa lähiaikoina minulta jotain Tildaa :)
Hyvää Pyhäinpäivää!

Tänään kävimme haudoilla ja samalla Kolin Portilla syömässä. Tuli ajokilometrejä melkein 200. Kolin Portin myymälästä ostin Renjalle Muumimukin ja hieman salaisuuksia :). Nyt kyllä väsyttää. Aamulla jaoin parit salaiseen joululahjaan. 33 sähköpostia :). Toivottavasti kaikki ovat saaneet parinsa.

Eilen Renja oli Japaninkielen kurssilla Joensuussa. Sillä välin kävimme mieheni kassa ruokaostoksilla Anttilassa ja Renjalle ostin huivilangat. Hän halusi vihreää mohairia. Toivottelenpa kaikille mukavaa viikonloppua. Minulla on maanantai lomapäivä, kun vien Renjan ensimmästä päivää TET:iin Tiimariin. Loppuviikon tytär saa kulkea yksin.

Tässä kuvaa Renjalle ostetuista: